Cégünkről

Történetünk

Cégünk megalapítása óta, sikerült egy családi vállalkozásból egy sikeres kisvállalkozássá válnunk.

A sikereinkhez nagy részben hozzájárultak Vevőink Hazánkból és Európa több országából, akik kitűntettek minket bizalmukkal.

Az általunk gyártott G-OLD Infrapanelek kizárólag európai alapanyagokból, saját szakembergárdával előállított infrasugárzók!

Az infrapanel gyártás és forgalmazás területén szerzett sok-sok éves szakmai tapasztalat kiváló alapot ad jövőbeli törekvéseinknek, melyekkel még hatékonyabb technológiákat, még jobb minőséget és még kedvezőbb áron szeretnénk termékeinket előállítani, értékesíteni.

Céljaink, fejlesztéseink

Céljainkat saját fejlesztéseink, saját gyártási kapacitásunk, saját értékesítésein és viszonteladóink kimagasló forgalmazása, de legfőképpen kiváló Munkatársaink szakmai tapasztalata segíti.

Ez idáig több mint 25.000m² infrapanelt gyártottunk, melyet elégedetten használnak Ügyfeleink!

Cégünknél a függetlenség központi szerepet játszik. Mindig a saját erőnkből növekedtünk, a függetlenségünket sohasem szolgáltattuk ki a bankoknak vagy bárki másnak. Ez megadja számunkra a Vevőink, az alkalmazottak és a régió érdekében történő hosszú távú tervezés és döntéshozás szabadságát.

A fenti logikát követve végezzük magunk egyes termékeink fejlesztését és gyártását. Ügyfeleink az egyik leginnovatívabb, a piac vezető és meghatározó cégének tartanak bennünket az ágazatban. Ügyfeleink bízhatnak termékeink kimagasló minőségében. Az alkalmazottaink megbízhatóak, hosszú távon biztosított a foglalkoztatásuk.

Dolgozóink elégedettsége a cégünk érdeke

Minden dolgozónk minden szinten fontos számunkra. A továbbképzések nem csupán a dolgozói elégedettséget javítják, hanem megtartják és jobbítják cégünk hatékony működését.

Hatékonyság és a minőség

Termelési és logisztikai folyamatainkat rendszeresen felülvizsgáljuk, és keressük a további lehetőségeket. Ez a tevékenység képezi a „zéró tolerancia stratégia” alapját és segíti a piaci szegmens csúcsán maradni.

A minőség nem osztható. Tartalmazza a szállítási pontosságot, a versenyképes árat, a műszaki tartalmat és a hozzá tartozó szolgáltatásokat. Célunk a jelenlegi magas vevői elégedettség fenntartása.

Biztosítjuk Önt arról, hogy a G-OLD Infrapanel termékek a jövőben is a csúcstechnológiát fogják képviselni és termékeinket a jövőben is vevőink százai fogják kedvelni és élvezni annak előnyeit.

Energiaigény kalkulátor

Honnan tudja, mekkora infrapanelekre van szüksége? Számolja ki energiaigényét.

Garancia vállalás

Belátható, 10 év korlátozás nélküli garanciát vállalunk infrapaneljeinkre.

Hírlevél feliratkozás

Friss hírek az infrapanelekről!