Üveg infrapanel

A G-OLD "GR" jelű üveg infrapanel a legmagasabb minőségi és esztétikai igényeknek is megfelelő prémium kategóriájú termék. Az edzett 12 mm vastag biztonsági üvegre kasírozott grafitmasszás infrapanel minden igényes környezetbe illeszthető színválasztékkal, extra minőségű és hatékonyságú termék. Többféle színben és tükör kivitelben is elérhető. Grafitmasszás fűtőlappal szerelve.

 

Az infrapanelek között az üveg infrapanel egy olyan exkuzív kivitelű termék, magában foglalja az infrapanelek összes előnyét és beszerelve nem csak melegíti az adott helyiséget, öltözteti is.

 

Az üveg infrapanelek fő fűtésként, és kiegészítő fűtésként egyaránt használhatóak. Elhelyezésük kétféle módon történhet, vagy oldalfalra, vagy pedig egy a panelekhez kiválóan illeszkedő króm talpba rögzítve. Az üveg infrapanelek rejtett előnye, hogy miután a helyiség elérte a termosztát által beállított hőmérsékletet, az üveg infrapanel 12 mm vastag üvege folyamatosan adja le a felvett hőt (ez már nem infra), leegyszerűsítve a kikapcsolás után is fűt az üveg infrapanel, míg az üveg el nem éri a helyiség hőmérsékletét.

 

Az üveg infrapanellel való fűtés tervezésénél figyelembe kell venni, hogy az üveg infrapanel csak oldalfalra szerelhető, mennyezeti elhelyezése nem javasolt (a panelek súlya miatt).

 

Az üveg infrapanel 12 mm vastag biztonsági edzett üvegből készül, ugyanúgy, mint az összes többi infrapanelünk esetében az üveg infrapanel is grafit masszás, felületsugárzó. Négy különböző teljesítményű üveg infrapanelünk (300 W, 500 W, 700 W, 900 W) négy színben elérhető (fehér, fekete, zöld és piros). Az üveg infrapanelekhez tartoznak a tükör infrapaneljeink is, kétféle teljesítménnyel elérhetőek (500 W, illetve 900 W).

 

Hová ajánljuk az üveg infrapanelt?

Ajánljuk lakásokba, irodákba, szállodákba, üzletekbe, minden olyan területre, ahol fontos a megjelenés és elvárás, hogy a fűtőtest könnyen tisztítható legyen valamint üzemeltetése ne generáljon szálló port. Továbbá ajánljuk olyan helyekre, ahol fontos a minőség láthatóvá tétele, ahol fontos a magas komfort érzet. Minden stílusú enteriőrhöz illeszkedik, ha kell, belesimul a környezetbe, ha kell, megmutatja magát és a szoba, vagy iroda díszévé válik. Az üveg infrapanelek törölköző szárító változatban is kaphatók, így a fürdő fűtése és a törölközők szárítása egy készülékkel megoldható. Az üveg infrapanelekhez szimpla, vagy dupla korracél pánt rendelhető.

 

Üveg infrapanel tulajdonságai

 

  • A felvett-leadott teljesítmény aránya 99,8%, azaz a felvett energiát ugyanolyan magas hatásfokkal adja le, mint bármely más infrapanelünk.
  • Esztétikus és hatékony, nem igényel telepítése utáni karbantartást.
  • Nem használódik el, felülete évek múltán is újszerű képet mutat.
  • Költözés esetén könnyedén leszerelhető és az új ingatlanban újra telepíthető, amennyiben marad az eladott ingatlanban, csak növeli annak értékét.

 

Az általunk forgalmazott üveg infrapanelek és tükör infrapanelek európában készült termékek 5 év garanciával.

 

Infrapanel árak

G-OLD Infrapanel GR többféle színben

 

230V 50Hz 300W IP44 EVI

 

Keret nélküli, biztonsági, edzett, 12mm vastag üveglappal.

 

Felár nélkül választható színek: fehér, fekete, piros, zöld.

 

Az üveg infrapanelek fizikai és dizájn szempotjából is a legmagasabb kvalitásúak.

 

Mennyezetre nem szerelhetőek!

 

Esztétikai és hatékonysági mutatóikkal minden ingatlan értékét megemelik, a fűtés költségeket pedig alacsonyan tartják.