Halogén infrafűtés G-OLD

 

G-OLD 230V IP55 EVI

 

G-OLD Halogénsugárzók felhasználási területei és elhelyezése

 

Télikertek, teraszok, pavilonszerű kerthelyiségek rosszul vagy egyáltalán nem szigetelt raktárak csarnokok, műhelyek zónafűtése esetén kitűnő megoldás lehet a magas hőmérsékletű halogén infrasugárzó!

 

A magas hőmérsékletű fűtőelemek lehetővé teszik, hogy hatékonyan működjenek azokon a területeken, ahol általában nem hatékonyak a normál fűtőtestek, - jellemzően nem szigetelt ipari csarnokok, vagy akár a szabadban (terasz, erkély, kerti étterem, pavilon, kávézók teraszai stb.).

 

A kvarc halogén infrasugárzóknál (magas hőmérsékletű fűtőtestek), a kibocsátott sugárzó hő nagyon rövid hullámhosszú, így az infravörös sugárzás nagy távolság elérésére képes. Még a nagyon hideg területeken is jelentős hatással van a néhány méterre tartózkodó, dolgozó személyre. Mivel a magas hőmérséklet, plusz infravörös sugárzással is jár, így a hőérzet maximálisan komfortos! Ezek a hőleadók éppen a magas hőkibocsátásuk miatt nem alkalmasak a beltéri lakáscélú használatra!

 

Tervezésnél mindig körültekintően kell eljárni, mivel a magas hőmérsékletű sugárzó hő miatt egyoldalú a meleg érzet! Tehát egy adott területet célszerű minimum két egymással szemben lévő halogén infrasugárzóval bevilágítani a teljes komfortérzet elérése végett.

 

5 év garanciával!

 

Infrapanel árak