NEW AGE Crystal Technology

A csomag tartalma:

1db G-OLD f jelű infrapanel
1 db Mobil infrapanel talp II.
1 db görgőkészlet
3 fm vezeték kapcsolós villásdugóval

 

Lakásokba, irodákba, üzletekbe, fürdőszobákba

 

230V 50Hz IP24 ÉV II. (natúr borovi fenyőfa kerettel, hátsó kivezetéssel)

 

A NEW AGE Crystal Technologiának köszönhetően a panelek felületi hőmérséklete 115-135 C° !

 

A G-OLD „f” jelű infrapanel esztétikus borovi fenyőfa kerettel készül igazodva az egyszerűbb kiviteli igényekhez.

 

Csúcsminőségű Európai alapanyagból, saját üzemünkben készülő termék 10 év garanciával és élettartam szavatossággal! A panelek keretei szabadon festhetőek az adott környezethez igazítva. Bármely fa ápolására, festésére alkalmas vízbázisú festék használható. CE minősítésű IP24-es NEW AGE Crystal Technology Grafitmasszás fűtőlappal szerelve.

Mobil infrapanelek hatásfoka

Mivel a NEW AGE kerámia kristályszemcsék 10-szer nagyobb felületet biztosítanak az adott teljesítmény leadására így hatásfoka többszöröse a carbonszálas technológiának! Például egy sima felületű 500W-os infrapanel 0,5m²-ről adja le az adott infrasugárzást, mígy a NEW AGE Crystal Technológiával készülő G-OLD infrapanelek a kerámia kristályszemcséknek köszönhetően egy 500W-os panel esetében közel 5m²-ről, nem tévedés Öt négyzetméteres felületről adja át az infrasugárzást a kívánt területen!

A garfitmassza alapú NEW AGE Crystal Technologiával készülő G-OLD Infrapanelek látható oldalán a kerámia kristályszemcsék növelik a többszörösére az adott fűtőfelületet (az infrasugárzás felületi mérete rendkívül fontos) és segítik az infrasugarak szétszórását minden irányba, így az infra fűtőlap, mint egy félgömbszerűen és minden irányba közvetíti az infrasugárzást, ellentétben egy sima felülettel, mely csak egyenes vonalban képes ezt megtenni. Egyáltalán nem mindegy hogy az adott Watt számnak megfelelő infrasugárzás mekkora felületről adódik át! A kisebb kályha felülete kevesebb meleget közvetít! Kiváló energiatakarékos elsődleges fűtési megoldás. A passzív házak elengedhetetlen fűtési rendszere! IP24-es kivitel, vizes helyiségekbe is szerelhető!

Párásak, nyirkosak a falai?

Az infrapanel megoldást nyújthat bizonyos esetekben erre a problémára, mivel a falakat néhány fokkal túlmelegíti a levegő hőmérsékleténél így a párakicsapódás gyakorlatilag lehetetlenné válik!

 

10 év garanciával!

 

Infrapanel árak