Natúr Borovi fenyő kerettel rendelkező infrapanelek

Ár-érték arányban a legjobb!

NEW AGE Crystal Technology

A G-OLD „f” jelű infrapanel esztétikus borovi fenyőfa kerettel. Ez nem távol keleti termék!!! 10 év garancia és élettartam szavatosság! Csúcsminőségű európa alapanyagból, saját üzemünkben készülő termék! A keret szabadon festhetőek az adott környezethez igazítva. Bármely fa ápolására, festésére alkalmas vízbázisú festékkel. CE minősítésű IP24-es NEW AGE Crystal Technology Grafitmasszás fűtőlappal szerelve.

 

Hatásfoka többszöröse a carbonszálas technológiának, mivel a NEW AGE kerámia kristályszemcsék 10-szer nagyobb felületet biztosítanak az adott teljesítmény leadására! A garfitmassza alapú NEW AGE Crystal Technologiával készülő G-OLD Infrapanelek látható oldalán a kerámia kristályszemcsék növelik a többszörösére az adott fűtőfelületet (az infrasugárzás felületi mérete rendkívül fontos) és segítik az infrasugarak szétszórását minden irányba, így az infra fűtőlap, mint egy félgömbszerűen és minden irányba közvetíti az infrasugárzást, ellentétben egy sima felülettel, mely csak egyenes vonalban képes ezt megtenni. Egyáltalán nem mindegy hogy az adott Watt számnak megfelelő infrasugárzás mekkora felületről adódik át! A panelek hátoldala szobahőmérsékletű, max 4-5 fok eltérés lehetséges! Korlátlan élettartam, meghibásodásra nincs lehetősége! A lakáscélú infrapaneljeink a legnépszerűbb termékeink egyike! A közkedveltség oka az egyszerűségében rejlik. Az egységcsomag tartalmazza a felrögzítéshez szükséges csavarokat, tipliket és annak takaró kupakjait, valamint részletes beszerelési útmutatót!

 

IP24-es kivitel, vizes helyiségekbe is szerelhető! Kiváló energiatakarékos elsődleges fűtési megoldás. A passzív házak elengedhetetlen fűtési rendszere! 10 év garancia és élettartam szavatosság jellemzi!

Lakáscélú felhasználásra G-OLD 650f
Cikkszám: 6G-650f
Tanusítvány: IP24 - EVII - CE
Méret: 1240x640x38mm (vezeték: 60cm 2x0,75)
Súly: 0
Gyártó: G-OLD Infrapanel
Ár: 48000 Ft

Termékleírás

NEW AGE Crystal Technology

CE minősítésű IP24-es NEW AGE Crystal Technology Grafitmasszás fűtőlappal szerelve. Irodákba, lakásokba, üzletekbe, fürdőszobákba

230V 50Hz IP24 ÉV II. (natúr borovi fenyőfa kerettel, hátsó kivezetéssel)

A G-OLD „f” jelű infrapanel borovi fenyőfa kerettel. Nem távol keleti termék!!! 10 év garancia, élettartam szavatosság, csúcsminőség! Európai alapanyagból, saját üzemünkben készülő termék! A legkedvezőbb áru panelek keretei szabadon festhetőek vízbázisú festék használatával így az adott környezethez igazítva megjelenését.