NEW AGE Crystal Technology

 

Ipari megoldásokhoz, csarnokokba, raktárakba stb. (natúr fa kerettel, hátsó kivezetéssel)

 

230V 50Hz IP54 ÉV II. (natúr fenyőfa kerettel, hátsó kivezetéssel)

 

Ipari célú infrapanel

Natúr fa kerettel forgalmazzuk részletes beszerelési útmutatóval! Az egységcsomag tartalmazza a felrögzítéshez szükséges csavarokat és annak takaró kupakjait is!

 

A G-OLD „i” jelű infrapanel esztétikus borovi fenyőfa kerettel készül igazodva az egyszerűbb kiviteli igényekhez. Csúcsminőségű Európai alapanyagból, saját üzemünkben készülő termék! A 10 év garancia és az élettartam szavatosság pedig magáért beszél! A panelek keretei szabadon festhetőek könnyen az adott környezethez igazítva. Vízbázisú fa festékkel festhető. CE minősítésű IP54-es NEW AGE Crystal Technology Grafitmasszás fűtőlappal szerelve.

Ipari célú infrapanel hatásfoka

Hatásfoka többszöröse a carbonszálas technológiának, mivel a NEW AGE kerámia kristályszemcsék 10-szer nagyobb felületet biztosítanak az adott teljesítmény leadására! Például egy sima felületű 500W-os infrapanel 0,5m²-ről adja le az adott infrasugárzást. A NEW AGE Crystal Technológiával készülő G-OLD infrapanelek a kerámia kristályszemcséknek köszönhetően pedig egy 500W-os panel esetében már közel 5m²-ről! Tehát Öt négyzetméteres felületről adja át az infrasugárzást a kívánt területen!

NEW AGE Crystal technológia az ipari célú infrapaneleknél

A garfitmassza alapú NEW AGE Crystal Technologiával készülő G-OLD Infrapanelek látható oldalán a kerámia kristályszemcsék növelik a többszörösére az adott fűtőfelületet (az infrasugárzás felületi mérete rendkívül fontos) és segítik az infrasugarak szétszórását minden irányba, így az infra fűtőlap, mint egy félgömbszerűen és minden irányba közvetíti az infrasugárzást, ellentétben egy sima felülettel, mely csak egyenes vonalban képes ezt megtenni. Egyáltalán nem mindegy hogy az adott Watt számnak megfelelő infrasugárzás mekkora felületről adódik át! A kisebb kályha felülete kevesebb meleget közvetít! IP54-es kivitel, vizes helyiségekbe is szerelhető! Kiváló energiatakarékos elsődleges fűtési megoldás. A passzív házak elengedhetetlen fűtési rendszere!

 

Párásak, nyirkosak a falai? Az infrapanel megoldást nyújthat bizonyos esetekben erre a problémára, mivel a falakat néhány fokkal túlmelegíti a levegő hőmérsékleténél így a párakicsapódás gyakorlatilag lehetetlenné válik!

 

10 év garanciával!

 

Infrapanel árak