Garancia

Minden termékünkre alapesetben 12 hónap garanciát vállunk.

A Mormota-Lux Kft. az "f-i-al-a-sdk-s-sa-L" -jelű termékekre 10 év garancia és élettartam szavatosságot vállal. A "GR-S-SB-HWP-HN-F-U-W-t-tsv-tsr-C-Mat-td-cs"-jelű termékekre, 5 év, az "sz" -jelű, a termosztátok, a teljesítménykapcsolók, az éjjeli áramváltók, szauna vezérlők és minden más termék esetében 1 év teljes körű garanciát vállal!

A garanciális igények minden esetben az általunk kibocsátott számla és garanciajegy felmutatása ellenében kerülnek teljesítésre, Ennek hiányában nem áll módunkban a garanciát érvényesíteni.

A termékeket a garancia időn belül történő meghibásodása esetén minden esetben cseréljük. A meghibásodott terméket a beszerelést végző szakembernek kell le illetve felszerelni, társaságunk gondoskodik az oda és visszaszállításról, csomagcsere keretében. A terméket kérjük szakszerűen becsomagolni és a csomagcserét végző futárszolgálatnak átadni. Az áru átvétele után azokért a meghibásodásokért, melyekre a garancia egyébként érvényes, de a vevőnél külső behatások, illetve nem rendeltetésszerű használat és a nem megfelelő csomagolás következtében keletkeztek, az eladó nem vállal felelősséget. Nem tartozik a garancia hatáskörébe az infrapanelek felületének esetleges elszíneződése.

Egyes panelek felülete festhető (pl.:"f- i- al- U"), ez csakis vízbázisú UNITOP festékkel lehetséges. A festést követően a panel garanciája érvényben marad, de a festésre és annak hatásaira a továbbiakban garanciát nem áll módunkban vállalni!

Illetékes bíróság a szerződéses viszonyból származó valamennyi jogvita tekintetében a felek kikötik és alávetik magukat a Tatai Városi Bíróság, illetve amennyiben az eljárás megyei bírósági hatáskörbe tartozik- a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság kizárólagos illetékességének. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.S.) számú Kormányrendelet szabályai az irányadóak.

Energiaigény kalkulátor

Honnan tudja, mekkora infrapanelekre van szüksége? Számolja ki energiaigényét.

Garancia vállalás

Belátható, 10 év korlátozás nélküli garanciát vállalunk infrapaneljeinkre.

Hírlevél feliratkozás

Friss hírek az infrapanelekről!