A G-OLD infra fűtőpanelek kiválasztása és mennyisége!

 

Az oldalunkon található kalkulátor segítségével Ön megközelítőleg és nagyságrendileg meg tudja határozni a helyiségek energiaszükségletét (Watt/helyiség), de természetesen a korrekt és pontos energiafelhasználás és villamos áram fogyasztásához kérje szakembereinktől a pontos kalkulációt, melyhez a saját fejlesztésű ThermoG-OLD programot használjuk!

 

Kiválóan képzett szakemberünk a program használatával meghatározza az adott helyiség energiaszükségletét, minden előnyös és zavaró tényező figyelembevételével, a tájolástól kezdődően, a szigetelés, a falak, az ablakok, a hőigény, a szellőztetés gyakorisága, stb.

 

Professzionális programunk segítségével Ön a tökéletes energiaszükségleti számítást kapja kézhez és pontosan annyi infrapanelt kínálunk amennyi az adott térhez kell!

 

Amennyiben szeretne gyors, és nagyságrendi információt kapni, akkor az oldalunkon található kalkulátor segítségével ezt megteheti.

 

A kalkulátor segítségével megtudtuk, hogy mennyi energia (Watt) kell az adott helyiség befűtéséhez, meg kell határozni a panelek darabszámát és teljesítményét is! Az alapszabály az, hogy maximum 4-5m² -re szabad tervezni 1db fűtőlapot.

 

Az infrapanelekkel fűtendő helyiségekbe belmagasságuk alapján tudjuk meghatározni a panelkiosztáshoz szükséges panelméreteket. 2,5m belmagasságig az alacsonyabb teljesítményű panelek alkalmazása javasolt (200W - 500W)

 

2,5-3m belmagasság esetében a közepes teljesítményű panelek alkalmazása javasolt (400W - 650W-ig)

 

3-6m belmagasság esetében (vagy e felett) a legnagyobb teljesítményű panelek alkalmazása javasolt (500-650, vagy 1000W teljesítményűek)

 

A pontos számításhoz kérje szakértő segítségünket és/vagy díjmentes ajánlatunkat.

 

Szükséges adatok:

  • a helyiség alapterülete (x m2)
  • belmagassága (x m)
  • funkciója
  • tájolás
  • nyílászárók minősége
  • falazat anyaga minősége
  • szellőztetési gyakoriság, szokás

Kalkulátor

Energiaigény: 9450 W
m2 (csak számot írjon, pl 35)
m (csak számot írjon, pl 2,5)


18-20 0C
20-22 0C
22-25 0C


kevésbé jó szigetelésû
átlagos
szigetelt a ház és jók az ablakok

Energiaigény kalkulátor

Honnan tudja, mekkora infrapanelekre van szüksége? Számolja ki energiaigényét.

Garancia vállalás

Belátható, 10 év korlátozás nélküli garanciát vállalunk infrapaneljeinkre.

Hírlevél feliratkozás

Friss hírek az infrapanelekről!